Musik i sommarkväll

Ett program med folkmusik, visor, psalmer och koraler

Fornfela Trio ger - Ros och Tagg

en musikalisk resa bland psalmer, visor och folkmusik

Ros och tagg

En föreställning med koraler, visa och folkmusik, anpassad för musik i sommarkväll under sommaren 2024 eller liknande evenemang.

Texterna får liv och sätts i fokus när melodier presenteras på nya och lustfyllda sätt, där varje medlem i gruppen sätter sin prägel på musiken och föreställningen. Ni kommer hitta spår av folkmusik, visa, jazz, klassiskt, hårdrock och teater. En mångfacetterad och spännande föreställning som i många år uppskattats i kyrkor runt om Västra Götaland, Värmland, Bohuslän och Halland.

Utan tagg ingen ros?

Rosen är en kontrasternas mästare. Ros och tagg. Ljus och mörker. Gott och ont. Kan det ena existera utan det andra? I föreställningen Ros och tagg tar vi oss friheten att med text och musik undersöka och leka med kontrasterna.

Vi präglar musiken

Kristin (sång, fiol, fiddla och moraharpa) är i grunden folkmusiker och vissångare, hon har stor erfarenhet av historiska evenemang och att under alla tänkbara förhållanden fånga publiken. Lennart (sång och gitarr) är en klassiskt skolad gitarrist och väl ansedd vissångare. Johan (slagverk och gitarr) håller takten och är en bred multiinstrumentalist med trummor, slagverk och gitarr i fokus. Han är också medlem i Sångensemblen Amanda och har en bakgrund på teaterscenen.

Boka/kontakt

Kristin ”Fornfela” Svensson
E-post: Kristin@fornfela.se
Telefon: 0703-428625

Programmet är flexibelt mellan 45-60 min efter era önskemål, med en naturlig plats för andakt runt 35 min in i föreställningen om så önskas. Kostnadsförslag 12.000 + resa och vid behov boende (godkänd för F-skatt).

.

Bilder för tryck och press

Share: