Musik på begravning

en stund av stillhet och minnen

Att vara med och spela på en begravning är ett ärofyllt uppdrag. Jag tar emot solistuppdrag på begravningarmed sång och fiol och främst inom visa, folkmusik och populärmusik. 

Att välja musik till avsked

Att ta farväl av en älskad vän eller familjemedlem är en viktig del av sorgearbetet. Att välja musik får ta tid och vara känslofyllt. Härintill har jag listat några av de vackraste låtar jag vet för avsked men kom gärna med egna förslag. Oftast spelas 2-4 stycken på en begravning. På en borgerlig begravning spelas all musik av inhyrda musiker. På en kyrklig begravning spelas musiken av en kyrkomusiker och vid önskemål av en inhyrd solist. På en kyrklig begravning spelas 2-3 psalmer, in och utgångsmusik samt eventuellt 2-3 solosånger. Som solist är jag gärna med och spelar till psalmerna.

Kontakt med mig

Som anhörig kan du välja att kontakta mig direkt för att prata om musiken begravningen ska gå till men du kan också be begravningsbyrån ta kontakt med mig så tar de hand om allt. Det enda du behöver göra då är att bestämma vilken musik du vill ha så sköter de resten.

Jag nås på:
0703-428 625
kristin@fornfela.se

Kostnad för 2-4 stycken: 3000 kr (f-skatt) +ev resa

Share: