Musik i sommarkväll

Ett program med folkmusik, visor, psalmer och koraler

Fornfela Trio ger - Hopp och Kärlek

en musikalisk resa bland psalmer, visor och folkmusik

Hopp och kärlek är ett föreställning som är framtagen för sommarkväll eller liknande sammanhang. Programmet har en planerad paus för andakt baserat på psalmer och koraler, visor och folkmusik. 

Texterna får nytt liv och lyfts fram när de kända och okända melodierna presenteras på nya och lustfyllda sätt, med spår från gruppens bakgrund. Med rötter i flera olika musik- och scentraditioner, folkmusik, visa, jazz, klassiskt, hårdrock och teater, blir föreställningen mångfacetterad och spännande. Vi har kunnat se dessa uppskattade konserter med psalmer i kyrkorna i Västra Götaland, Värmland, Bohuslän och Halland. 

Hopp och kärlek

Kanske är hoppet det viktigaste vi har. I en tid som nu vill vi sprida ljus, glädje, hopp och kärlek. I årets sommarmusikprogram kläs hopp och kärlek  i ord och ton med hjälp av psalmer, koraler, visor och folkmusik.

Om oss

Kristin är i grunden folkmusiker och vissångare, har stor erfarenhet av historiska evenemang. Hon bidrar med en fantastisk scennärvaro och publikkontakt till gruppen. Lennart har en bakgrund som klassisk gitarrist men är idag även en väl ansedd vissångare. Johan är multiinstrumentalist med trummor, slagverk och gitarr som huvudinstrument. Han är också medlem i Sångensemblen Amanda och har en bakgrund på teaterscenen.

 

Medverkande

Kristin Svensson – sång, fiol, fiddla och moraharpa
Lennart Svensson – sång och gitarr
Johan Ludvig Rask – Slagverk och gitarr

Boka/kontakt

Kristin “Fornfela” Svensson
E-post: Kristin@fornfela.se
Telefon: 0703-428625

Programmet är ca 45-60 min (anpassningsbart) med plats för andakt efter ca 35 min. Kostnad 12.000 + resa och ev. boende (godkänd för F-skatt).

Bilder för tryck och press

Share: